Om os

Hvem og hvordan er vi hos Medflex

Medflex er etableret i 2008 som et lægevikarbureau med en mission om at understøtte og supportere den offentlige sundhedssektor i Danmark og Norden.

Medflex har en helt klar vision: vi ønsker at skabe de bedst mulige rammer for alle, der måtte have brug for vores hjælp.

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt. Blandt andet derfor er vi ISO 9001:2015 certificeret.

Vi arbejder kontinuerligt med forbedringer, så vores kunder og læger får den allerbedste oplevelse af Medflex.

Fusion mellem Carelink og Marselisborg.

De to velfærdsaktører, Carelink og Marselisborg, fusionerer og bliver fremover til Carelink Gruppen. Da Medflex er en del af Carelink, bliver vi også en del af den nyoprettede koncern, men vil fortsat operere under selvstændigt virksomhedsnavn. Den nye velfærdskoncern bliver landets største og vil i fremtiden kunne løfte flere og tungere opgaver end de to virksomheder har kunne hver for sig. Samtidig oprettes en almennyttig fond, som skal sikre fremtidig innovation på velfærdsområdet.

Fusionen mellem Carelink og Marselisborg vil ikke påvirke det daglige arbejde, ligesom der ikke vil blive skiftet ud i kontaktpersoner og andet personale. Med andre ord fortsætter vi det arbejde, vi udfører i dag, men det er vores håb, at vi fremover kan bidrage endnu bedre til opgaveløsning på forskellige velfærdsområder.

Carelink Gruppen vil dermed stå på et stærkere fundament, hvilket forbedrer vores muligheder for i endnu højere grad at understøtte sammenhængen mellem stat, kommune og private aktører.

Sidder I tilbage med spørgsmål, kan der findes svar i vores FAQ. Hvis der er behov for yderligere afklaring, kan I selvfølgelig altid ringe eller skrive.