Læge i Norge

Bliv lægevikar i det norske sundhedsvæsen

Norge har så meget at tilbyde, og det har Medflex også. Vi har mange spændende vikariater på de norske sygehuse og i almen praksis. 

Lønnen er attraktiv i en norsk praksis såvel som på norske sygehuse, og niveauet er generelt højere sammenlignet med danske forhold. I praksis er arbejdet i dagtid, hvor aflønningen kan variere lige fra 100 % provision til fast løn eller en kombination af begge. Indtjeningen kan afhænge af flere forhold som fx antallet af patienter og taksering. 

Overvejer du at prøve kræfter med et job på et norsk sygehus, har vi mange spændende stillinger inden for alle specialeretninger. 

At arbejde i Norge kan være stærkt vanedannende

Norge er rig på højfjeldsområder og nationalparker, og der er en rigtig smuk natur. Så ikke overraskende er Norge kåret som et af de smukketste lande i verden. Der er de store skove, de traditionelle træhuse, de overvældende bjerge, de storslåede vandfald og de tusindvis af alle fjelde og dale. Norge har noget for enhver smag. Hvad enten du kan li’ natur ved havet eller i bjergene med de smukke fosser.

Uanset hvad du er til, så garanterer vi dig store oplevelser og naturligvis en både loyal og professionel håndtering af dit næste lægejob i Norge.