Kvalitet og sikkerhed

Vores læger har samme udgangspunkt

Medflex vægter kvalitet højt, og derfor har vi udviklet et kvalitetsprogram, som alle læger i vores database har gennemgået, inden der kan varetages arbejde på vegne af Medflex.
For at blive en aktiv del af Medflex-netværket kræver det, at der oprettes en profil i vores onlinesystem – online.medflex.dk. Her skal der blandt andet uploades et gyldigt CV og oplyses to referencer, ligesom der er en hel række andre obligatoriske oplysninger, som skal registreres.

Alt dette er ikke kun en del af vores kvalitetssikring, men også et krav fra vores kunder ifm. med rammeaftaler og udbud. Derudover tjekker vores onlinesystem automatisk og dagligt autorisationsregistret ved Styrelsen for Patientsikkerhed alle vores godkendte lægevikarers autorisationer for suspenderinger og anmærkninger.

Vi arbejder med kvalitet på en konstruktiv måde, og derfor er vores onlinesystem også en del af vores ISO 9001 certificering.

Har du en profil i Medflex’ onlinesystem, registrerer vi forskellige oplysninger om dig. Det gælder fx de oplysninger, du sender via formularer, de vagter du har taget, og de funktioner du benytter på sitet. De oplysninger, du bidrager med i forbindelse med din uddannelsesprofil, vagtpræferencer m.m., bruges alene til at vurdere kompetencer og ønsker i forhold til de vagter, der udbydes gennem Medflex. Når du er logget ind i onlinesystemet, foregår al dataudveksling over en krypteret SSL-forbindelse. SSL-teknologien er en moderne og velafprøvet teknologi, der blandt andet benyttes i forbindelse med Dankortbetalinger, netbank, og andre sammenhænge, hvor man ønsker fortrolig kommunikation mellem server og klient.

Dine informationer videregives kun til afdelinger i det øjeblik, hvor du tildeles en vagt. Ved tildeling af vagt eller vikariat videregives de nødvendige oplysninger om dig. Afdelingen får navn og CPR-nummer, som anvendes i forbindelse med tildeling af koder.
De informationer, der registreres på online.medflex.dk, bliver på ingen måde videregivet til tredje part eller til anden brug end nævnt ovenfor.
Som registeret hos Medflex har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen samt ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi råder over i henhold til Persondataforordningen.

Hvis du vil høre mere om vores behandling af data, er du velkommen til at kontakte os.