Kunderne siger

Vi er ikke bedre end dét, vores kunder mener om os

Hos Medflex sætter vi stor pris på, hvad vores kunder mener om os. Det giver os en rettesnor i det arbejde, vi udfører i det daglige, og vi vil gerne dele det med andre. Ét er, hvad vi mener om os selv, noget andet er, hvad andre mener om os. Bedre reference kan man vel ikke få.

Medflex yder en hurtig, pålidelig og professionel service

Vi har brugt Medflex gennem flere år, og uanset om det har været akut sygdom eller til den daglige drift, har vi kunnet regne med deres hjælp til at få vagtplanen til at hænge sammen. De yder en hurtig, pålidelig og professionel service til vores afdeling.

 

- Mikkel Bak Gulstad, Afdelingslæge Kirurgisk afdeling, Viborg sygehus

Samarbeid med Medflex

Gjennom flere år har vores kommune og undertegnede samarbeid med Medflex Norden om anskaffelser av legevikarer til både korte og lengere vikariater. Opplever samarbeidet som godt og profesjonelt. Medflex med Kirsti og Linn følger alltid opp våre henvendelser og gir fortløpende tilbakemelding om status i våre forespørsler. Vikarene som er videreformidlet fra dem er godt kvalifisert til våre krav og vi har vært veldig fornøyd med den kvalitet som Medflex har gitt oss gjennom flere år.

Som ansvarlig for legetjenesten i vår kommune kan jeg være trygg på at den leveransen Medflex gir er av god kvalitet.

– Gøril, enhetsleder for legetjenesten, Alta

Professionel, faglig sparringspartner

For os er Medflex en professionel, faglig sparringspartner, som går langt ud over grænserne for et traditionelt vikarbureau.

Medflex dækker alle lægevagter på vore to asylcentre og vi har som oftest den samme læge, hvilket giver den bedste kontinuitet i behandlingen af beboerne. I hverdagen kan kliniksygeplejersken altid komme i kontakt med en læge, hvilket er meget betryggende for dem. Medflex står ligeledes for den årlige undervisning af kliniksygeplejerskerne og er dermed med til at udvikle kompetencer hos os, så vi bedre kan håndtere vores beboere på en sundhedsfaglig forsvarlig måde.

 – Margrethe Nielsen, Sundhedsfaglig leder, Sundhedshuset-Asylcenter Vesthimmerland

Vi er meget glade for samarbejdet med Medflex

Vi har haft lægedækning gennem Medflex i snart 2 år, og samarbejdet har fungeret upåklageligt. Vi har en fast, kompetent lægevikar tilknyttet, og når hun ikke kan, kommer der en anden fast vikar, så kontinuiteten i behandlingen kan opretholdes. Vi har desuden løbende haft fin dialog og sparring med bagvagten i forhold til forskellige faglige problemstillinger. Aftalebookningen fungerer også helt uproblematisk, så alt i alt er vi meget glade for samarbejdet med Medflex.

 – Lone Naundrup Nielsen, Leder af Rusmiddelteamet i Odsherred

Altid hurtig og professionel hjælp

Vi har samarbejdet med Medflex i flere år og oplever altid hurtig og professionel hjælp på alle tider af døgnet.

Medflex har stor forståelse og viden om vores behov og sender altid dygtige og kompetente læger. Det er trygt at bestille vikarer igennem Medflex, da de altid har styr på formalia bl.a. omkring autorisations-ID, referencer osv.

Der er både mulighed for at bestille vikarer online eller med hjælp fra deres dygtige medarbejdere, hvilket gør det nemt i en travl hverdag.
Det betyder meget for os, at der altid er god kommunikation og løbende status på udækkede vagter – vi behøver derfor ikke selv at bruge en masse tid på at følge op på, om vagterne bliver dækket.
Vi vil til enhver tid anbefale Medflex som førstevalg af samarbejdspartner til at dække både akut opståede ledige vagter og ledige vagter længere ude i fremtiden.

– Mette & Betinna, Skemalæggere, Viborg Akut

Vi har sammen funnet gode løsninger for vikar

Jeg meget godt fornøyd med kontakt og oppfølging fra dere i Medflex Norden i denne prosessen. Dere har besvart våre spørsmål raskt og vi har sammen funnet gode løsninger for vikar. Jeg har ingen vansker med å anbefale dere videre!

– Jørn-Åge Longva, Seksjonsleder medisinske leger, Med.avd., Klinikk Ålesund