Ansøg nu

Bliv en del af Medflex-netværket. Ansøg nu

Hos Medflex ved vi, at verdens bedste velfærd ikke kommer af sig selv. Den bygger på kompetencer og faglig stolthed. Du kan i samarbejde med Medflex være med til at omsætte dette til virkelighed. 

Vi følger dig på din karrierevej i sundhedsvæsnet både som kommende og erfaren læge. Så uanset, hvor du er i livet, kan vi understøtte den arbejdsmæssige udvikling, du gerne vil følge.

Det at være en del af Medflex-netværket giver dig uanede muligheder for at kombinere indtjening med erfaring. Medflex er en af sundhedsvæsnets foretrukne leverandører, og vi tilbyder derfor vagter og vikariater af kortere varighed i alle landets regioner til alle autorisationsniveauer.

Opret en profil og gå i gang med ansøgningsprocessen

Er du lægekonsulent, lægevikar eller derimellem. Uanset hvad, så har vi vagterne til dig

Har du lyst til at prøve kræfter som lægekonsulent, som lægevikar – eller befinder dig mellem to stillinger – så tilbyder vi også langtidsvikariater i hele Danmark. Vi vil hjælpe dig og måske din familie til den bedste start på et nyt eventyr, hvor vi tager os af alt det praktiske.

Som læge hos Medflex får du frihed, fleksibilitet, erfaringsudveksling og sparring. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed i de aftaler, vi indgår, og meget af det arbejde vi formidler har faste takster baseret på opgavens karakter, kompetencer og erfaring.

Betragt os som din partner, og vi vil til enhver tid varetage dine interesser på en loyal og professionel måde.

Ansøg nu

Du er nu kun et lille skridt fra at blive en del af Medflex-netværket. Har du ikke allerede en profil hos kan du oprette en på online.medflex.dk

Vi vægter ikke kun kvalitet højt, men også den personlige relation. Så for at du kan blive endelig godkendt, skal du booke en tid, når du har oprettet din profil. Herefter du vil blive kontaktet af os til en kort uformel samtale om dine ønsker, erfaring og kompetencer.

Har du brug for hjælp eller gerne vil vide mere om Medflex, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail info@medflex.dk eller telefon +45 7199 3300.

Fleksibel hverdag, hvor job, familie og fritid er i balance

Jeg har ikke prøvet at arbejde for andre vikarbureauer, men min vikarkarriere startede hos Medflex, og jeg har aldrig tænkt på alternativer efterfølgende. Faktisk er jeg blevet så glad for det, at jeg ikke laver andet, og jeg kender flere kolleger, der har valgt samme karrierevej. Medflex er et top professionelt vikarbureau, som altid sørger for bedste match mellem vagt og vagttager. Der er altid stor støtte at hente hos alle på kontoret – de yder en fantastisk service med glæde og imødekommenhed. Der er ikke en finger at sætte på noget. Jeg elsker, at de giver mig en fleksibel hverdag, hvor job, familie og fritid er i balance. Det giver mig et kæmpe smil på læben, hver dag jeg kører på arbejde.

– Lena Westh, lægevikar hos Medflex

Mulighed for selv at bestemme balancen mellem mit privat- og arbejdsliv

Ved at arbejde hos Medflex har jeg dels mulighed for selv at bestemme balancen mellem mit privat- og arbejdsliv, både ved selv at kunne bestemme over hvilke vagter jeg vil arbejde og ved at skulle arbejde færre timer for den samme løn. Herudover har jeg fået en mulighed for at arbejde med områder, som asylcentre og rusmiddelbehandling, der ellers ikke er er en del af yngre lægers arbejds- eller uddannelsesområde. Medflex står for en gennemført professionel og ordentlig tilgang. Jeg har ikke oplevet ikke at være klædt på til vagterne eller at der ikke var afstemt med afdelingen inden jeg ankom.

– Thomas Lyngaa, lægevikar hos Medflex